Kategorier
Foton

Liggande nektariner

Nektarin

 

Bländare 3.5 – Skärpedjupet är för litet. Den närmaste delen av frukten är oskarp. En mindre bländare hade hjälpt. Men då hade frukten i bakgrunden blivit skarpare. Den hade förlorat sin vackra mjuka oskärpa.

Jag kunde ha lagt den bakre frukten längre bort, för att kunna få större skärpedjup och samtidigt behålla den behagliga mjuka oskärpan på den bakre frukten. Men då hade den blivit för liten och för avlägsen.

En positiv sak är att det ljusa underlaget reflekterar upp ljus på undersidan av frukten. Det var faktiskt så mycket ljus att jag valde att mörka ner lite på den nedre delen av frukten i efterbehandlingen.

Trots allt är jag ändå nöjd med bilden. Jag tycker det är en vacker tavla att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *