Kategorier
Foton

Körsbärsträdet blommar

Ett blommande körsbärsträd.

 

 

 

 

 

Kanske lite för mycket uppskärpta. Men så får det vara denna gången. Det är en smaksak.

Se också hur trädet såg ut för ett år sedan: Klicka här!

2 svar på ”Körsbärsträdet blommar”

Hej! Jag tyckte att dina bilder på körsbärsträden var väldigt fina och jag undrar om jag får kopiera för eget bruk och skriver ut din hemsidasom käll. Tänkte nämligen göra en Foki liknande blogg och undrar då rakt på sak om jag får ”låna”din bild och redigera den, skriva din hemsida som källa till bilden och lägga upp den på min bloggs topbild.
Accepterar om du inte vill och för står helt.
Tack för mig

Hej Agnes!

Roligt att du gillar blombilderna. Jag uppskattar att du frågar om du får använda dom. Jag har skickat ett svar till dig med e-post.

Thor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *