Kategorier
Foton

Krandroppar i en blå skål

Nu blir det fler krandroppar. Två år sedan sist.

Kökskranen droppar ner i en blå skål.

Jag är nöjd med resultatet.

Krandroppe

 

Jag försöker vara lite konstnärlig med dropparna.

Krandroppe

 

Krandroppe

 

Krandroppe

 

Krandroppe

 

Och så till sist. Den mest speciella.

Detta var en rolig överraskning!

Plötsligt framträdde en rovfågel.

Det är vad jag tycker den liknar.

Rovfågel krandroppe

 

Klicka här om du vill se de krandroppar som jag tog för två år sedan.

Fast de är inte lika bra som dessa.

5 svar på ”Krandroppar i en blå skål”

Roligt att du tycker om dropparna.

Den första droppen jag bara beskurit, ändrat kontrasten lite och skärpt upp.

Den andra har jag gjort detsamma med, men här har jag dragit lite extra i reglagen för att få fram den kraftiga kontrasten.

På de två sista har jag använt filter i Photoshop.

Svara

Hej och tack för att du har lagt ut så många helt otroliga foton. Jag fotar själv väldigt mycket, men håller fortfarande på att lära mig kameran. Så alla tips o trix där du har lekt med bländare och slutartider är *perfect*. Det verkar också som om vi hittar (läs ser) likadana objekt… Funderar själv på en fotoblogg! Lycka till i fortsättningen och jag kommer följa din fotografering med glädje.

Hej Nina!

Tack för din fina kommentar! Roligt att du tycker om bilderna.

En konstnär försöker fånga det han ser med sin pensel. Jag försöker fånga något av allt det vackra vi fått i naturen med kameran. Tavlan är redan målad. Det gäller bara att fånga den med kameran. Att försöka hitta platser och vinklar som är intressanta är spännande. Gärna från en vinkel som man normalt inte ser saker från. Att gå ner lågt och nära intill. Och många gånger behöver man inte åka långa vägar. Att bara gå en promenad alldeles runt där man bor med öppna ögon ger många gånger ett intressant resultat.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *